9,90 €
Tax shipping
Maksudega

Otsas
  • Teie andmete turvalisus Teie andmete turvalisus
  • Tellimused jõuavad kohale 5 päeva jooksul Tellimused jõuavad kohale 5 päeva jooksul
  • Kliendil on õigus põhjust esitamata 14 päeva jooksul tellimusest taganeda ja tellitud toode / toote Kliendil on õigus põhjust esitamata 14 päeva jooksul tellimusest taganeda ja tellitud toode / toote

Farmakoloogiline toime

Hingamisõli peatab nohu juba alguses ja kaitseb kogu perekonda. Hingamisõli on looduslike eeterlike õlide koostis, millel on antiseptilised, põletikuvastased ja toonilised omadused. Essentsõlide aurud desinfitseerivad sissehingatavat õhku ja takistavad sellega patogeensete viiruste ja bakterite levikut. Pidage meeles, et hingamisõli on efektiivne ainult nohu ja gripi varases staadiumis. Kui haigus on täies hoos, ärge oodake temalt imet. Kuid isegi sellises olukorras on õli hingamine vajalik sümptomite leevendamiseks, samuti teiste pereliikmete külmetushaiguste vältimiseks.

 

Näidustused

Hinga eeterlike õlide koostis, näidustused

Kui kõik on haiged. Sel perioodil võite grippi ja muid külmetushaigusi saada kõikjal: ühistranspordis, tööl, poes, liftis või tänaval. Hingav õli muudab "ohtliku keskkonna" ohutuks.

Kui haigus on lähedal: peate suhtlema inimesega, kes on juba haige (näiteks on üks pereliikmetest saanud külma); olete haiguse äärel - külmunud, vihmas märg; ilmusid esimesed nohu ja gripi tunnused: kõdistus kurgus, nina hakkab ummistuma jne.


Vastunäidustused

Komponentide individuaalne sallimatus.

Annustamine ja manustamine

Õhu aromatiseerimiseks:  
2-3 tilka õli Hingake sisse, kandke salvrätikule või mis tahes kanga pinnale ja asetage aroomi sissehingamiseks enda kõrvale. Akupressi jaoks:  kandke väike kogus (1-2 tilka) õli.Hingake nahale pulsatsioonipunktides.
Õli kasutamise kestus ja sagedus Hingamine pole piiratud.

Enne ühistranspordi kasutamist, poodi, kinno jms minemist kandke sallile hingake õli (8-10 tilka). Essentsõlid aurustuvad enamikust kangastest jäljetult.

Kontoris, instituudis või koolis saate oma töölauale panna Breathe õliga niisutatud salli või salvrätiku. Võite ka pisut õli tilgutada. Hingake riietele (pärast veenduge silmapaistvas piirkonnas, et need ei määrduks).

Kui perekonnas on keegi haige, niisutage õli. Hingake salvrätikud ja pange need kööki, koridori ja muudesse ruumidesse, kus kõik pereliikmed asuvad, samuti haige inimese kõrvale.


Laste kaitsmiseks võite oma lapse lemmikpehmele mänguasjale, millega ta magab või lasteaias läheb, lisada mõni tilk hingavat õli. Erijuhised Mitte kasutada limaskestale ja kahjustatud nahale. Silma sattumisel loputada hoolikalt veega. Kui hingav õli põhjustab ebatavalist reaktsiooni, pidage nõu oma arstiga. Ärge kasutage pärast pakendil märgitud kõlblikkusaja lõppu.

4601164001597
Uus toode

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Võta ühendust

Sinu ostukorv

Teie ostukorvis pole enam tooteid