CREVIL GLUCOSAMIN PALSAM 250ML Glükoosamiinipalsam sisaldab ainulaadset kombinatsiooni glükoosamiinist ja väärtuslikest eeterlikest õlidest. See on looduslik massaažikreem, mis pehmendab ja toniseerib nahka. Koostises olevad toimeained aitavad värskendada, lõõgastuda ja vähendada ebamugavustunnet puhkuse ja liikumise ajal. Palsami õrna tekstuuri on lihtne peale kanda ja meeldiv kasutada. Peale kasutamist on tunda mugavust, kergust ja mugavust.

SKU
4260132323316
10,90 €
Tax shipping
Maksudega

  • Teie andmete turvalisus Teie andmete turvalisus
  • Tellimused jõuavad kohale 5 päeva jooksul Tellimused jõuavad kohale 5 päeva jooksul
  • Kliendil on õigus põhjust esitamata 14 päeva jooksul tellimusest taganeda ja tellitud toode / toote Kliendil on õigus põhjust esitamata 14 päeva jooksul tellimusest taganeda ja tellitud toode / toote

CREVIL GLUCOSAMIN PALSAM 250ML

Glükoosamiinipalsam sisaldab ainulaadset kombinatsiooni glükoosamiinist ja väärtuslikest eeterlikest õlidest. See on looduslik massaažikreem, mis pehmendab ja toniseerib nahka. Koostises olevad toimeained aitavad värskendada, lõõgastuda ja vähendada ebamugavustunnet puhkuse ja liikumise ajal. Palsami õrna tekstuuri on lihtne peale kanda ja meeldiv kasutada. Peale kasutamist on tunda mugavust, kergust ja mugavust.

NETOKOGUS: 250 ml. INGREDIENTS/KOOSTIS INCI järgi: vt.pakendilt.

KASUTAMINE: Kandke ainult tervele nahale. Kaks või kolm korda päevas.

HOIATUSED: Ettevaatust: Hoida kuivas ja jahedas lastele kättesaamatus kohas. Toode on ainult välispidiseks kasutamiseks. Pärast pealekandmist peske käed. Vältige otsest kokkupuudet silmade, lahtiste haavade ja limaskestadega.Mitte kasutada imikutel ja väikelastel. Ärge kasutage pärast kõlblikkusaja lõppu. Mitte kasutada imikutel ja väikelastel. Säilitada temperatuuril +5ºC - +25ºC, PARIM ENNE: vt.pakendilt.

TOOTJA: Crevil Cosmetics & Pharmaceuticals Germany GmbH 81379 München, Saksamaa

4260132323316
61 Tooted

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Võta ühendust

Sinu ostukorv

Teie ostukorvis pole enam tooteid